Activiteiten in Amersfoort

Of u nu heerlijk wenst te ontspannen of actieve activiteiten wenst te doen in de omgeving van Leerhotel Het Klooster, er is voor iedereen wel iets te beleven. Om je wat ideeën te geven over de bezienswaardigheden en activiteiten die te doen zijn rond Leerhotel Het Klooster, hebben wij hier verschillende opties:

Bezienswaardigheden

  • DierenPark Amersfoort - in Dierenpark Amersfoort maken bezoekers op een unieke manier kennis met veel verschillende dieren.
  • Belgenmonument - monument staat op de Amersfoortse Berg, uit de Eerste Wereldoorlog,
  • Onze Lieve Vrouwetoren - deze toren is maar liefst 98 meter hoog, en heeft een prachtig uitzicht.
  • Sint Joriskerk Amersfoort - niet alleen een indrukwekkende kerk, maar ook een populaire locatie voor culturele evenementen.

Fietsen

Het is heerlijk fietsen in de omgeving van Amersfoort. Maak een mooie tocht langs de meest prachtige natuurgebieden zoals de Utrechtse Heuvelrug en de Vuursche Heide. Ontdek verhalen die achter de muren schuilen, maak kennis met de erfenis van de Grebbelinie.

TIP: wist je dat wij ook fietsen verhuren? Vanaf €16,- voor een dag. Tevens hebben wij ook elektrische fietsen beschikbaar vanaf €27,50 per dag.

Wandelen

Ook voor het wandelen rondom Leerhotel Het Klooster ben je bij ons aan het juiste adres. Je kijkt je ogen uit bij de vele monumentale panden in onze mooie binnenstad. Ook beschikt Amersfoort en omstreken over prachtige natuurgebieden en is dus de ideale uitvalsbasis om een heerlijk stuk te wandelen.

TIP: Download de app Route.nl en zo kunnen wij leuke routes met u delen!

Evenementen in Amersfoort

Naast de vaste bezienswaardigheden die een bezoek aan onze stad de moeite waard maken, worden in Amersfoort ook heel wat evenementen georganiseerd. Denk aan optredens, evenementen, festivals, en nog veel meer!

TIP: wist je dat restaurant Novice, het restaurant van Leerhotel Het Klooster, meedoet aan Proef Amersfoort (9 t/m 12 mei)!

Ontspannen

Even helemaal lekker ontspannen tijdens uw bezoek aan Leerhotel Het Klooster? Er zijn verschillende opties in de buurt om even helemaal tot rust te komen.

  • Salon de Nieuwe Stad: Laat je verwennen bij de kapsalon en/of schoonheidssalon en ervaar zelf hoe de ambitieuze studenten klaarstaan je een unieke ervaring te geven in het prachtige pand aan de Eem.
  • Thermen Soesterberg: Geniet en gun jezelf een hartverwarmend ontspanmoment in deze wellness.
chevron-down