BENEFIETDINER: 14 juni

BENEFIETDINER: 14 juni
16 mei 2024

Klas MOH-L0D organiseert vrijdag 14 juni een benefietdiner in de prachtige Kerkzaal gelegen in Leerhotel Het Klooster.

Laat uzelf goed verrassen door nu een ticket te boeken van €49,95 inclusief dranken en wees verzekerd van een smakelijk diner en een avondvullend programma.

Het doel van dit benefietdiner is geld inzamelen voor de Stichting Gaandeweg. Deze stichting bouwt vakantiehuizen om kinderen met de ziekte kanker een korte vakantie te gunnen. Op die manier wordt de ziekte even naar de achtergrond verplaatst en kunnen de kinderen weer even écht kind zijn. Klas L0D steunt deze stichting door het organiseren van dit benefietdiner en het hopelijk ophalen van zoveel mogelijk geld tijdens deze avond.

U kunt tijdens deze avond zowel een veiling en een loterij verwachten waar hele unieke mooie prijzen worden geveild! Uiteindelijk wordt er ook één grote prijs weggeven, dus mis dit niet!

HET MENU

Voorgerecht:


Tomatentartaar met doperwtencrème, kruidenolie en een krokantje van rijstbladen.   

***

Hoofdgerecht:
Kip rouleaux, geserveerd met een aardappelgratin, seizoensgroenten en een jus de veau.
***
Dessert:
Kaneelparfait met een gepocheerde peer en een krokantje van chocolade crumble.

Koop nu een ticket en wees verzekerd van uw plaats tijdens dit benefietdiner, op die manier draagt u bij aan het goede doel van Stichting Gaandeweg. Zodat klas L0D een mooi bedrag kan overhandigen aan de Stichting Gaandeweg, zodat ze de zieke kinderen een mooie vakantie te gunnen.

Klas L0D kijkt uit naar uw komst op vrijdag 14 juni.

Wees er op tijd bij en bestel nu! Via de knop hieronder.

chevron-down