BENEFIETDINER: 21 juni 2024

Benefietdiner stichting Gaandeweg Amersfoort Hotelschool Leerhotel Het Klooster Goededoel
BENEFIETDINER: 21 juni 2024
21 mei 2024

Klas LOA-TTO organiseert op 21 juni 2024 een benefietdiner in de sfeervolle Kerkzaal van Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Dit evenement heeft als doel geld in te zamelen voor Stichting Gaandeweg.

Tijdens deze avond kunt u genieten van een heerlijk driegangendiner voor maar € 49,95 per persoon, inclusief een bijpassend wijnarrangement. De avond staat geheel in het teken van ondersteuning voor Stichting Gaandeweg, een organisatie die kortdurende vakanties organiseert voor gezinnen met kinderen die aan kanker lijden, om zo even de zorgen te vergeten. Dit benefietdiner is een afstudeer project van de studenten van klas LOA-TTO als onderdeel van hun eindexamen. Zij verzorgen naast een heerdiner ook een veiling met prachtige prijzen, begeleid door een enthousiaste student als veilingmeester! Bovendien zullen twee fantastische bands optreden en zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

Klas L0A-TTO serveert een smakelijk 3 gangen menu.

Voorgerecht

Tomatentartaar
Met basilicumcrème en een krokantje van kaas

Hoofdgerecht

Kip Rouleaux
Geserveerd met aardappelpuree, worteltjes en een jus de veau

Dessert

Panna Cotta
Met rode bessen en een Bastognecrumble

Reserveer nu uw kaartje om dit evenement niet te missen en uw bijdrage te leveren voor Stichting Gaandeweg. Klas L0A-TTO hoopt aan het einde van deze avond een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan Stichting Gaandeweg.

Het benefietdiner vindt plaats op vrijdag 21 juni vanaf 17:30 uur bij Leerhotel Het Klooster. Samen kunnen we een groot verschil maken voor de gezinnen die dit het hardst nodig hebben. Zorg dat u erbij bent!

chevron-down