BENEFIETDINER: 7 juni 2024

BENEFIETDINER: 7 juni 2024
2 mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 organiseren wij een benefietdiner in de prachtige Kerkzaal van Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Dit evenement wordt georganiseerd om geld op te halen voor het goede doel Stichting Gaandeweg.

Laat uzelf verrassen door een heerlijk driegangendiner voor € 49,95 per persoon, inclusief een bijpassend wijnarrangement. De avond staat volledig in het teken van het steunen van Stichting Gaandeweg. Deze stichting organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker, om de ziekte wat naar de achtergrond te schuiven. Dit benefietdiner wordt georganiseerd door studenten van de opleiding Manager Ondernemer Horeca klas LOB, als onderdeel van hun eindexamenopdracht. Geniet tijdens deze avond van een spannende loterij en een veiling met fantastische prijzen, geleid door een enthousiaste student als veilingmeester! Er zijn liveoptredens van twee geweldige bands die voor een onvergetelijke sfeer gaan zorgen.

Uw aanwezigheid draagt bij aan het succes van de klas. We sluiten de avond feestelijk af om de prestatie van klas LOB te vieren en we hopen een mooi bedrag aan Stichting Gaandeweg te kunnen overhandigen.

Wees er op tijd bij! Om u van een plek te verzekeren tijdens deze bijzondere avond, kunt u hieronder uw kaarten reserveren.

We kijken uit naar uw komst en zien u graag vrijdag 7 juni vanaf 17.30 uur bij Leerhotel Het Klooster. Samen maken wij het verschil voor gezinnen die dit het hardst nodig hebben. Mis het niet!


chevron-down