Benefietdiner: 12 januari 2024

Studenten Restaurant Novice Leerhotel Het Klooster Amersfoort Hotel Studenten Monument dineren hotel overnachten
Benefietdiner: 12 januari 2024
29 november 2023

Op vrijdagavond 12 januari 2024 is er een uniek benefietdiner geregeld in de prachtige kerkzaal van Leerhotel Het Klooster. Dit hartverwarmende evenement is bedoeld voor een divers publiek, van jong tot oud, allen verenigd door de wens om samen te komen voor een avond vol samenhorigheid en genot. De opbrengst van dit exclusieve diner gaat naar het Toon Hermans Huis in Amersfoort.

Een avond vol culinaire hoogstandjes en unieke ervaringen, er zal onder andere een jong talent viool komen spelen en er een volledig 3-gangen diner geserveerd worden, inclusief dranken. Deze avond zal georganiseerd worden door de Manager Ondernemen klassen L1A/L2A-FTT, dit is het afrondende project voor de opleiding. Dit alles voor slechts € 49,95 per persoon.

Stel je een onvergetelijke avond voor, een kans om deel te nemen aan een veiling vol mooie ervaringen en prijzen. Van opwindende uitjes tot heerlijke bierpakketten, de veiling heeft voor ieder wat wils. Geniet van de unieke sfeer, omringd door gelijkgestemden die allen hetzelfde nobele doel nastreven: het ondersteunen van het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Wil jij deelnemen aan deze bijzondere avond vol smaak en solidariteit? Reserveer dan snel jouw plek voor het benefietdiner via onderstaande link. Samen gaan we een verschil maken om het harde werk van het Toon Hermans Huis Amersfoort te ondersteunen.

Wacht niet langer, boek hieronder je ticket en verzeker jezelf van een onvergetelijke avond!

chevron-down