Benefietdiner 4E15

Dit jaar zijn er weer verschillende benefietdiners in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Klas 4E15 gaat dit jaar geld ophalen voor het goede doel ‘zoalsjan’. De avond staat volledig in het teken van ALS, met diverse gastsprekers, een veiling en meer informatie over het goede doel.

Jan Jager kreeg te horen dat hij ALS had en begon de stichting. Zijn doel is om geld op te halen, zodat mensen met ALS zolang mogelijk in een comfortabele thuisomgeving, met vrienden en familie, kunnen leven. Hier staat deze klas dan ook achter en wil graag een bijdrage leveren aan dit doel. Helaas is Jan in 2017 overleden, maar zijn stichting is overeind gebleven om de andere ALS-patiënten te steunen.

Tijdens het diner zal er een zelf bedacht, drie gangenmenu geserveerd worden voor €39,95 per persoon. Hieronder kunt u het menu inzien. Bij elke gang zal er een bijpassende drank geserveerd worden.

Met het opgehaalde bedrag kan ‘zoalsjan’ nieuwe trapliften, bussen, rolstoelen en andere financiële ondersteuning bieden aan mensen met ALS.

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen in de Kerkzaal van ‘Leerhotel Het Klooster’ op 12 januari 2019.

Reserveren kan via deze pagina. 

 

Op deze avond kunt u uitsluitend cashloos betalen

 

Tijdens het Benefietdiner serveren wij:

Voorgerecht:

  • Kabeljauw met een krokant van serranoham, hummus van rode biet, Beurre Blanc en gestoofde broccoli.

Hoofdgerecht

  • Eendenborst met rode wijn saus, aardappel mousseline van zoete aardappel, bospaddenstoelen, gefrituurde prei en aardappels.

Dessert 

  • Tarte tatin van peer met kaneel ijs, een crumble van noten en een saus van kruidnagel en kaneel.

 

 

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail