Barbecueweken

Tijdens de barbecue weken gaan we weer roken, koken en stoken in onze binnentuin. Onze chefs en chefs in spe bereiden de smakelijkste vlees-, en visgerechten op de barbecue en braai. Voor maar € 25,- kunt u onbeperkt genieten van een veelzijdig menu. Wij serveren onder andere van de Zuid-Afrikaanse braai: 

Vlees:

  • Boereworst, opgerolde, traditionele Afrikaanse worst
  • Diamanthaas met rooibosthee en basilicum
  • Speenvarkenbout met steranijs en bier
  • Lamsbout gemarineerd met tijm en knoflook
  • Kalkoenfilet met gember en kerrie
  • Geroosterde vis van de dag

Groentengarnituur:

  • Zoete aardappel geroosterd met kruiden en chili
  • Maiskolven

Salades:

  • Charkalaka salade : kruidige koolsalade met paprika
  • Hoenderslaai: salade met kip, wilde rijst en rode paprika

Koude sauzen:

  • Chutney mango
  • Chutney limoen
  • Chutney zilverui/sherry

Curry:

  • Lamscurry met abrikozen en limoen

Brood:

  • Boerebol

 

 

Reserveren:

E-mail: reserveringen@hetkloosterhotel.nl

Telefoon: (033) 467 87 50
De afdeling reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail