Benefietdiner Klas 3FTA17

Dit schooljaar organiseert klas 3FTA17 van MBO Amersfoort een benefietdiner in Leerhotel Het Klooster. Dit benefietdiner is een afstudeeropdracht van de opleiding Manager Ondernemer Horeca van de Hotelschool. Zij organiseren dit diner om geld in te zamelen voor Stichting Matchis.

Stichting Matchis zet zich in voor stamceldonatie. Een patiënt met leukemie of een andere ernstige bloedziekte kan genezen dankzij de stamcellen van een donor. Het is niet altijd mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende stamceldonor te vinden. De kans op een donor binnen de familie van de patiënt is slechts 30%. Als er geen familiedonor is, gaat Matchis op zoek naar een niet-verwante donor. 

Zij nodigen u graag uit om op 24 januari 2020 te komen genieten van een avond vol met muziek, een speciaal samengesteld driegangendiner en heerlijke bijpassende wijnen. In samenwerking met bedrijven en ondernemers hebben zij bijzondere prijzen verzameld die zij gaan veilen en verloten. De gehele winst van deze avond gaat naar Stichting Matchis.

De deuren worden om 17:30 uur geopend en om 18:00 uur gaat het avondvullend programma van start!

Voor maar € 39,95 geniet u van een driegangendiner inclusief drankenarrangement vol met entertainment. 

Wanneer u uw ticket koopt vóór 18 december 2019, kunt u gebruik maken van een early bird ticket en betaalt u maar € 37,95 per persoon! Dus wees er snel bij!

Het menu: 

Amuse

Paddenstoelenfumé met shiitake en eekhoorntjesbrood

Voorgerecht

Zalmbonbon met een vulling van quinoa, komkommer, avocado en rucola

Hoofdgerecht

Hertenbiefstuk met een zoete aardappelmousseline, polenta, seizoensgroenten en

rode port jus

Dessert

Speculaas-cheesecake met kaneelijs, bietenschuim en een kletskop van Haagsche Hopjes

 

Reserveer direct uw stoel!

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail