Bookersbijeenkomst

Sta jij open voor gratis inspiratie en informatie op een mooie locatie? 

Dan hebben wij een cadeautje voor je. Iets waar je nog lang plezier van kan hebben. Een middag op een mooie locatie met mooie ontmoetingen, inspiratie en informatie. En een cadeautje betekent dat je onze gast bent deze middag.

Wie zijn wij? Wij zijn Leerhotel Het Klooster in Amersfoort, SOLA • congressen • sprekers en trainingsbureau Proversie. Wij hebben onze krachten gebundeld en nodigen je uit kennis te maken met de drie basisingrediënten voor een succesvolle bijeenkomst.

Programma 12 juni
14.30 Ontvangst in het Leerhotel met een drankje en een hapje
15.00 Welkom en start rondleiding
15.30 Workshop SOLA Business Services
16.00 Pauze
16.15 Workshop Proversie
17.45 Borrel

Voor wie?
Secretaresses, eventmanagers, communicatiemedewerkers

Over ons
Leerhotel Het Klooster: Geniet van de gastvrijheid van het Leerhotel, een unieke congreslocatie in het midden van het land. Het hotel is gevestigd in een schitterend gerenoveerd klooster en is onderdeel van de opleiding hospitality van MBO Amersfoort. Van receptie tot bediening: alles door studenten,

Proversie: Welkom in de wonderen wereld van de toegepaste improvisatie. In een korte workshop maak je kennis met een inspirerende manier van samenwerken en communiceren. Marcoen inspireert je als geen ander om anders naar hetzelfde te kijken. (Marcoen stond aan de wieg van het BNN televisieprogramma De Lama’s).

Bij SOLA staan actuele thema’s met aandacht voor de deelnemer centraal. Ingrid Solleveld laat je kennis maken met de succesvolle met 7-stappenmethodiek voor het effectief organiseren van een bijeenkomst.

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail