Cruise Travel Beurs

Ook dit jaar organiseert Cruise Travel een eigen cruisebeurs in Leerhotel Het Klooster. Tijdens deze beurs willen zij graag zoveel mogelijk potentiële cruisereizigers vertellen hoe leuk cruisen is en wat een cruisevakantie precies inhoudt.

Grenzeloos genieten

Een cruisevakantie is leuk voor iedereen. De plek waar u écht even tot rust kunt komen, is op vakantie. Dat die plek niet op één specifieke locatie hoeft te zijn, bewijst een cruisevakantie. Tijdens een cruise kunt u genieten van alle luxe en faciliteiten die het cruiseschip te bieden heeft én tegelijkertijd bijzondere bestemmingen ontdekken. Cruiseschepen zijn er in alle soorten en maten, geschikt voor jong en oud, met wie u ook op reis gaat.

 

Laat u inspireren

Op de beurs laten onze cruisespecialisten en de verschillende rederijen u kennismaken met cruisen en leggen zij de verschillen tussen de schepen en soorten reizen uit. Daarnaast kunt u inspirerende presentaties bijwonen over reisbestemmingen, rederijen en cruisen met kinderen. Ook zijn er een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die u graag alles vertellen over hun reiservaringen en kunt u profiteren van exclusieve beursaanbiedingen als u tijdens de beurs een reis boekt.

Klik hier en meld u gratis aan via de site!

 

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail