Kerstweken in het Klooster

Kom tijdens de Kerstweken genieten van een heerlijk Kerstmenu! Onze chef heeft speciaal voor u een smakelijk kerstmenu samengesteld, dat hij samen met zijn studentenbrigade gaat bereiden. Daarnaast maken wij een feestelijke kerstcocktail die u als aperitief kunt nuttigen in het Grand Café of knus aan tafel. 


Wij serveren:

Voorgerecht: Bonbon van wilde zalm en fruits de mer

Tussengerecht: Wildbouillon met ravioli van bospaddenstoelen

Hoofdgerecht: Trio van hert met een wafel van tamme kastanjes uit de kloostertuin, atjar van rode biet, schorseneren quiche en pastinaakchips geserveerd met een saus van grenadine en granaatappelpitjes

Kaas: Klooster kaasplankje van de kaaswagen

Dessert: Chocolade sushi met nougatine roomijs geserveerd met een gel van Mandarine Napoleon


Reserveren: E-mail: reserveringen@hetkloosterhotel.nl Telefoon: (033) 467 87 50 De afdeling reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

 

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail