Kom tijdens de Kerstweken genieten van een heerlijk Kerstmenu! Onze chef heeft speciaal voor u een smakelijk kerstmenu samengesteld, dat hij samen met zijn studentenbrigade gaat bereiden. Daarnaast maken wij een feestelijke kerstcocktail die u als aperitief kunt nuttigen in het Grand Café of knus aan tafel.
Wij serveren:
Voorgerecht: Bonbon van wilde zalm en fruits de mer
Tussengerecht: Wildbouillon met ravioli van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht: Trio van hert met een wafel van tamme kastanjes uit de kloostertuin, atjar van rode biet, schorseneren quiche en pastinaakchips geserveerd met een saus van grenadine en granaatappelpitjes
Kaas: Klooster kaasplankje van de kaaswagen
Dessert: Chocolade sushi met nougatine roomijs geserveerd met een gel van Mandarine Napoleon
Reserveren: E-mail: reserveringen@hetkloosterhotel.nl Telefoon: (033) 467 87 50 De afdeling reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.
<div align=”center”>Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst. Op <a title=”Couverts” href=”https://www.couverts.nl/”>Couverts.nl</a> kunt u wél een tafel boeken.</div>