Super Saturday klas 9AFTT

Op 7 maart 2020 organiseert klas 9A-FTT van de Hotelschool Amersfoort een Super Saturday. Dit is een opdracht voor het vak evenementen en met deze opdracht zijn zij aan de slag gegaan om er een groot succes van te maken. Zij organiseren deze lunch om geld in te zamelen voor Stichting Matchis.

Stichting Matchis zet zich in voor stamceldonatie. Een patiënt met leukemie of een andere ernstige bloedziekte kan genezen dankzij de stamcellen van een donor. Het is niet altijd mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende stamceldonor te vinden. De kans op een donor binnen de familie van de patiënt is slechts 30%. Als er geen familiedonor is, gaat Matchis op zoek naar een niet-verwante donor.

Klas 9A-FTT nodigt u graag uit om op 7 maart 2020 te genieten van een gezellige middag met een driegangenlunch die is samengesteld door de studenten. Verder is er deze middag ook een Super Saturday Loterij waarin schitterende prijzen worden verloot die zijn gedoneerd door onze sponsoren. De winst van deze avond gaat naar Stichting Matchis.

 

Het menu

 Voor:

Pompoensoep met zure room en bacon.

 

Hoofd:

Bruschetta met tomatensalsa

Kippendij spiesjes yakitori met paprika en ui

Tortilla met zalm, roomkaas en rucola

Broodje paardenrookvlees met ei, peper en zout

 

De deuren worden om 11:30 uur geopend en het programma zal tot ongeveer 15:00 uur duren.

Voor maar €23,50 geniet u van een driegangenlunch die is samengesteld door de studenten en daarmee steunt u Stichting Matchis.

U kunt de tickets tot 1 maart 2020 bestellen en er zijn maximaal 50 tickets beschikbaar. Dus wees er snel bij!

  

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail