Overnachten

Heerlijk rusten en overnachten zoals de Kruisheren dat in vroeger tijden deden.  Leerhotel Het Klooster biedt u 21 luxueuze kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien en die dankzij de bijzondere sfeer uw gedachten even op het verleden zetten.

Er zijn 16 Kruisherenkamers, elk voorzien van luxe sanitair, wifi en tv. De vijf ruime, extra luxe, vier-sterren Gastenkamers  hebben ook een bad en balkon.

Boek hier één van onze kamers in combinatie met een 3-gangendiner en ontbijt. Heeft u een kinderbedje nodig of wilt u een extra bed bijplaatsen? Geef het door en wij bespreken de mogelijkheden.

Prijzen variëren van:

Kruisherenkamer € 79,00 tot € 99,00 (tijdelijk inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting)

Gastenkamer € 109,00 tot € 129,00 (tijdelijk inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting)

Een 3-gangen diner € 24,95 p.p. (exclusief dranken) 

BBQ Arrangement € 155,00 tot € 185,00 (inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting)

Wij nemen de gezondheid van onze gasten, medewerkers en studenten serieus. In het hotel volgen wij alle RIVM richtlijnen.

Hotelgasten, die alleen overnachten in het hotel, hebben normale toegang tot het hotel en hoeven geen corona toegangsbewijs te laten zien. Wij kunnen u roomservice aanbieden. De enige restrictie is dat u als hotelgast zonder corona toegangsbewijs, geen toegang heeft tot de restaurants en de zalen. 

 

Kruisherenkamers

Waan u voor eventjes een Kruisheer! | Lees verder

Gastenkamers

De gasten van een kruisheer worden in de watten gelegd! | Lees verder