Overnachten

Heerlijk rusten en overnachten zoals de Kruisheren dat in vroeger tijden deden. Na een lange dag hard werken of na afloop van uw zakelijke event of feest in ons klooster is het slechts een paar tellen voordat u uw hoofd op het kussen legt. Leerhotel Het Klooster biedt u 21 luxueuze kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien en die dankzij de bijzondere sfeer uw gedachten even op het verleden zetten.

Er zijn 16 Kruisherenkamers, elk voorzien van luxe sanitair, wifi, TV en natuurlijk bedden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een van de vijf extra luxe, vier-sterren Gastenkamers  met bad en balkon. En wanneer u lekker uitgerust bent, staan de deuren van ons restaurant voor u open voor een heerlijk ontbijtbuffet.

Boek hier één van onze kamers in combinatie met uw zakelijk evenement, feest of gewoon, omdat u er even tussenuit wilt. Heeft u een kinderbedje nodig of wilt u een extra bed bijplaatsen? Geef het door en wij bespreken de mogelijkheden.

Prijzen variëren van:

Kruisherenkamer € 79,00 tot € 99,00 (in het weekend inclusief ontbijt)

Gastenkamer € 99,00 tot € 119,00 (in het weekend inclusief ontbijt)

Ontbijt door de weeks € 13,50 p.p.

Culinair Arrangement, Wij bieden u graag een tweedaags Culinair Arrangement aan voor vanaf € 62,50 per persoon. Dit arrangement is door de weeks en in het weekend te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Kruisherenkamers

Waan u voor eventjes een Kruisheer. | Lees verder

Gastenkamers

De gasten van een kruisheer worden in de watten gelegd | Lees verder