Overnachten

Heerlijk rusten en overnachten zoals de Kruisheren dat in vroeger tijden deden. Na een lange dag hard werken of na afloop van uw zakelijke event of feest in ons klooster is het slechts een paar tellen voordat u uw hoofd op het kussen legt. Leerhotel Het Klooster biedt u 21 luxueuze kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien en die dankzij de bijzondere sfeer uw gedachten even op het verleden zetten.

Er zijn 16 Kruisherenkamers, elk voorzien van luxe sanitair, wifi, TV en natuurlijk bedden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een van de vijf extra luxe, vier-sterren Gastenkamers  met bad en balkon. En wanneer u lekker uitgerust bent, staan de deuren van ons restaurant Novice voor u open voor een heerlijk ontbijtbuffet.

Boek hier één van onze kamers in combinatie met uw zakelijk evenement, feest of gewoon, omdat u er even tussenuit wilt. Heeft u een kinderbedje nodig of wilt u een extra bed bijplaatsen? Geef het door en wij bespreken de mogelijkheden.

Prijzen variëren van:

Kruisherenkamer € 79,00 tot € 99,00 (in het weekend inclusief ontbijt)

Gastenkamer € 99,00 tot € 119,00 (in het weekend inclusief ontbijt)

Ontbijt door de weeks € 13,50 p.p.

Culinair Arrangement, enkel in het weekend, vanaf € 70,00 p.p.

Kruisherenkamers

Waan u voor eventjes een Kruisheer. | Lees verder

Gastenkamers

De gasten van een kruisheer worden in de watten gelegd | Lees verder

Foto’s

Reserveringsaanvraag

  | Lees verder

Reserveringsaanvraag Culinair Arrangement

  Wij bieden u graag in de weekenden (vr-zon) een tweedaags Culinair Arrangement aan voor slechts € 70,00 per persoon. Hierin is inbegrepen: 1 x overnachting in een Kruisherenkamer 1 x ontbijt* 1 x driegangendiner*, samengesteld door onze chef, uitbreiding van diner mogelijk *Het ontbijt en diner worden geserveerd in ons restaurant. Toeslag Gastenkamer: € […] | Lees verder