Overnachten

Heerlijk rusten en overnachten zoals de Kruisheren dat in vroeger tijden deden.  Leerhotel Het Klooster biedt u 21 luxueuze kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien en die dankzij de bijzondere sfeer uw gedachten even op het verleden zetten.

Er zijn 16 Kruisherenkamers, elk voorzien van luxe sanitair, wifi en tv. De vijf ruime, extra luxe, vier-sterren Gastenkamers  hebben ook een bad en balkon.

Boek hier één van onze kamers in combinatie met een 3-gangendiner en ontbijt. Heeft u een kinderbedje nodig of wilt u een extra bed bijplaatsen? Geef het door en wij bespreken de mogelijkheden.

Prijzen variëren van:

Kruisherenkamer € 79,00 tot € 99,00 (tijdelijk inclusief ontbijt)

Gastenkamer € 109,00 tot € 129,00 (tijdelijk inclusief ontbijt)

Een 3-gangen diner bij de kamer € 24,95 p.p. (exclusief dranken) 

Chefs Special Arrangement € 125,00 tot € 145,00 (overnachting in een Kruisherenkamer, 3-gangen diner en ontbijt voor 2 personen)
Toeslag Gastenkamer € 30,00

Leerhotel Het Klooster is open voor hotelgasten! Bij uw overnachting is een ontbijt inbegrepen en samen met onze studenten hebben we een bijzonder driegangen menu samengesteld: het Chef’s Special menu. Indien u een Kruisherenkamer bij ons reserveert, krijgt u de ernaast gelegen kamer er zonder extra kosten bij. Deze hebben wij speciaal voor u ingericht als zit- en eetkamer. Wij zorgen ervoor dat het ontbijt en eventueel het diner en de drankjes op afgesproken tijden bij uw kamer klaar staan.

Onze ruimere Gastenkamers hebben wij voor u ingericht met een tafel voor twee zodat u hier van uw maaltijden kunt genieten!

Wij nemen de gezondheid van onze gasten, medewerkers en studenten serieus. In het hotel volgen wij alle RIVM richtlijnen.

 

Kruisherenkamers

Waan u voor eventjes een Kruisheer! | Lees verder

Gastenkamers

De gasten van een kruisheer worden in de watten gelegd! | Lees verder