Gastenapp

Handige informatie en leuke tips: haal alles uit u verblijf!

Om voor onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te verzorgen willen wij de gast voorzien van alle gewenste informatie. Daarom bieden wij onze gasten onze hotel app waar alle informatie over het verblijf in te vinden is. Natuurlijk staan wij ook altijd persoonlijk voor u klaar om u te voorzien van gewenste informatie!

Vind snel handig informatie

Om te zorgen dat u op de hoogte bent van ons aanbod en de mogelijkheden in Leerhotel Het Klooster hebben wij in deze app alle nodige informatie voor uw verblijf toegevoegd.

Verken de omgeving

Wij zijn ontzettend trots op de locatie van Leerhotel Het Klooster, op de Amersfoortse Berg. Omringd door prachtige natuur en een historische stad is er van alles te doen in de omgeving. In onze app kunt u meer informatie vinden over onze omgeving.

Check het actuele weerbericht

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voorzien wij u van het actuele weerbericht in onze app. Zo kunt u gemakkelijk indoor en outdoor activiteiten plannen wanneer u dit graag zou willen.

Stel je vragen

Vanzelfsprekend staat er 24/7 een collega voor u klaar bij onze receptie om u van dienst te zijn. Mocht u vragen hebben kunt u die tevens aan ons stellen via onze hotelapp.

Onze digitale informatie app is te downloaden in de Appstore en Playstore, of scan de QR-code in het hotel. Klik hier om de app te downloaden.

chevron-down