Meet The Team: Herman

Leerhotel Het Klooster Vergaderen Amersfoort Overnachten Overnachting restaurant Novice in Amersfoort Studenten Bijzondere locatie
Meet The Team: Herman
24 mei 2023

Iedere maand lichten we een van de medewerkers uit van Leerhotel Het Klooster en/of restaurant Novice. Zo maak je kennis met een van onze vakprofessionals die samen met de studenten van Hotelschool Amersfoort onze gasten een unieke ervaring wil geven.  

We trappen af met een van de instructeurs uit ons restaurant; Herman van der Meulen. Herman woont in Amersfoort en is 1,5 jaar in dienst bij Leerhotel Het Klooster. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met gastronomie, muziek en hardlopen.  

Zijn expertise heeft hij opgedaan bij verschillende restaurants, wijnbars en hotels. Voordat hij bij het Leerhotel kwam werken heeft hij bijna vijf jaar als sommelier en gastheer gewerkt bij restaurant de Monnikendam in Amersfoort. Daar was hij het gezicht van de zaak. Verder heeft hij jarenlang gewerkt bij voornamelijk hoog segment hotels en restaurants. Zoals manager en gastheer bij: Het Kasteel in Woerden, Berghotel in Amersfoort en hotel Oud London in Zeist. 

Herman is voornamelijk te vinden in ons restaurant Novice. Hier begeleidt hij studenten in alle (dagelijkse) werkzaamheden.  Ook geeft hij technische ondersteuning bij examens en zorgt hij samen met zijn collega’s voor de bestellingen van de dranken. Hij hoopt in juni zijn cursus Cambridge Engels af te ronden en in september gaat jij beginnen aan de opleiding voor praktijkinstructeur. 

Waar word je blij van?  

"Ik word blij van studenten die met een glimlach en een stukje kennis rijker de dag afsluiten” 

Wat betekend gastvrijheid voor jou?   

"Gastvrijheid betekent voor mij dat gasten in het hotel en zeker in het restaurant zich welkom en comfortabel moeten voelen tijdens hun verblijf. Je moet een aangename ervaring creëren waarin de behoefte en de wensen van de gast centraal staan."

Waar kan je voor wakker gemaakt worden?   

“Kreeft en kaviaar, daar kan je mij ‘s nachts echt voor wakker maken!        

Kunnen wij jou vinden op Social Media?  

Herman is te vinden op verschillende Social Media. Wil je Herman ook volgen? Dan is dit zijn LinkedIn

chevron-down