Voorgerecht
Tartaar van Kingfish | couscous | meiraap |komkommer rolletjes | avocado mayonaise | krokantje van filodeeg
Tussengerecht
Heldere tomaten bouillon | tomatenpareltjes | kruidencrème | doperwten | eerste persing olijfolie (vegetarisch)
Hoofdgerecht
Boer Teun’s runderentrecote | stampotje snijbonen | peulvruchten | Hollandse bospeen | verjus saus
óf
Tortelinni met geitenkaas | spinazie | pijnboompitten | zoetzure prei | aubergine kaviaar
Nagerecht
Gepocheerde perzik | pistache sponscake | witte chocolade ijs | frambozengel | Griekse yoghurt | krokante nougat | anijscrumble
óf
Hollandse kazen van Renkema*
Vier kazen | Rinse appelstroop | kletzenbrood | *Supplement € 2,00 p.p.
4-gangen menu: € 34,50
Amersfoortse koektrommel € 4,50
Een selectie van in Het Leerhotel gemaakte lekkernijen, inclusief koffie of thee