Mijn naam is Marcel Veringa en ben sinds 2011 Praktijk instructeur en wijndocent bij het Leerhotel Het Klooster, onderdeel van MBO Amersfoort. Ik ben 47 jaar oud en samen met mijn vrouw en drie kinderen woonachtig in De Meern. De aankomende dagen ben ik te volgen via het Instagram van Leerhotel Het Klooster en zal jullie meenemen in de voorbereiding en het draaien van een fantastisch tweejaarlijks evenement van het Nederlands Gilde van Sommeliers.

Het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers, de Trophée Henriot wordt grootser dan ooit, serieuzer dan ooit. Dé sommelierswedstrijd met onder andere Ruben Kwakman, Lendl Mijnhijmer en Richelle van Gemert. Wie gaat er winnen? ’s Avonds wordt de beste sommelier van Nederland bekendgemaakt. Er wordt dus ook indrukwekkend gekookt met een 5-gangen diner gefaciliteerd door Jonnie Boer***, Onno Kokmeijer**, Jarno Eggen**, Adrian Zarzo*, Raoul Meuwese* en vele andere toppers.

De aanvang van deze wedstrijd zal zondag 13 mei van start gaan en op maandag 14 mei met een groots diner worden afgesloten.

Het galadiner ter afsluiting is helaas helemaal uitverkocht. Toch kunt u van dit evenement meegenieten via Instagram. Dus houd u Instagram in de gaten de komende week. En tot snel in Leerhotel Het Klooster.

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail