Annulering alle evenementen tot en met 6 april

Geachte gast,

Naar aanleiding van de persconferentie van 15 maart sluiten wij direct onze deuren tot en met 6 april. Wij geven hiermee gehoor aan de richtlijnen van de overheid. De sluiting geldt voor zowel de (vergader) bijeenkomsten, lunches, diner, overnachtingen en vieringen.

Graag kijken wij met u samen naar een alternatieve datum voor uw bijeenkomst, overnachting en of diner. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling reserveringen via 033-4678700 of reserveringen@hetkloosterhotel.nl

We geven om uw gezondheid, die van onze studenten en alle medewerkers. Laten we met elkaar ons steentje bijdragen om deze crisis te beheersen. Uiteraard hopen wij, samen met de studenten u na deze periode weer te mogen ontvangen.

 

Met vriendelijke groet,

Directie Leerhotel Het Klooster

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail