Instagram: Door de ogen van… Marloes, Merel en Annabel

Wij, Merel Miltenburg, Annabel Hakkesteegt en Marloes van Ettikhoven, mogen onszelf deze 5 weken het Marketing en Sales team noemen. Dit omdat wij deze periode alle drie bij de Backoffice op de afdeling marketing en sales zitten. Ook houden wij ons bezig met de Instagram van Leerhotel Het Klooster. Dus ben jij benieuwd hoe het er nou eigenlijk achter de schermen aan toe gaat. Neem een kijkje op de Instagram @leerhotelhetklooster en als wij de 1000 volgers halen win jij misschien wel een culinaire lunch voor twee personen!

We hebben allen een andere afdeling binnen het hotel.

Annabel heeft de afdeling hotel. Hieronder vallen de hotelkamers en frontoffice. Op de Instagram zullen we jullie meenemen en jullie en kijkje geven bij de Housekeeping. Je bent vast heel benieuwd hoe ze dat nou eigenlijk doen toch?  Merel gaat over het restaurant. Hieronder vallen de reserveringen en acties die worden gehouden. Ook zorgt zij dat er mooie foto’s op de Instagram komen als er een nieuw gerecht op de kaart word gezet

Marloes heeft de Banqueting afdeling. Zij houdt zich bezig met hoe we u een zorgeloze vergaderdag kunnen geven. Eerst een lekker koffie/thee buffet en rond de middag een buffet met een keuze aan broodjes. Ook laten we u op de Instagram de zalen en verschillende groepen zien. 

Hieronder stellen ze zich aan u voor!

 

***

Hoi! Ik ben Marloes van Ettikhoven, 19 jaar oud en zit ik klas 3A16 van de opleiding manager ondernemer horeca. Deze periode sta ik op de afdeling Sales en Marketing.

Ik ben net een maandje terug van mijn stage in Gran Canaria. Ik heb bij deze stage enorm veel geleerd en ik hoop dit ook weer te kunnen toepassen op de werkvloer in het leerhotel. Ook ben ik al 4 jaar werkzaam in de bediening bij Meneer Vink in Utrecht. Mijn doel is ook om er voor te zorgen dat ik samen met het team er voor zorg dat u met een glimlach weer naar huis gaat.

Op deze afdeling Sales en Marketing opereer ik voornamelijk achter de schermen maar u zilt mij vast ook door het hotel zien lopen. Ook hou ik mij bezig met de Instagram deze periode. Druk even op de knop volgen zodat je van alles goed op de hoogte blijft.

U bent van harte welkom bij Leerhotel Het Klooster.

– Marloes –

***

Ik ben Merel Miltenburg (19) derdejaars studente van de opleiding manager/ondernemer horeca, na een half jaar mijn Front Office  stage te hebben gelopen in Oostenrijk ben ik weer terug op school. We hebben er weer zin in! tijdens deze periode ( week 7/11) beheren wij het Instagram account. Tijdens deze weken  laten wij aan u zien hoe wij het leerhotel ervaren en wat er te beleven is. 

– Merel –

***

Mijn naam is Annabel Hakkesteeg! Ik zit nu in het derde leerjaar van de Hotelschool Amersfoort. Het afgelopen halfjaar heb ik stage gelopen in Signapore en ben nu weer terug op school, De eerste periode zit ik samen met Marloes en Merel bij de Backoffice op de afdeling Sales en Marketing van Leerhotel Het Klooster. We houden de komende weken de Social Media en de website bij, voor een kijkje achter de schermen.

– Annabel- 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail