Instagram: Door de ogen van… Kristel Agterberg

Hoi allemaal! Mijn naam is Kristel Agterberg en ik kom uit Wijk bij Duurstede. Tijdens de Instagram Take Over van 28 mei tot en met 3 juni kunnen jullie mij volgen op de Instagram pagina van het Leerhotel.

Ik ben sinds 2015 student aan de hotelschool in Amersfoort en loop vanaf mijn tweede jaar rond op de afdelingen van Leerhotel Het Klooster. Wat ik het leuke vind aan Leerhotel Het Klooster is dat de studenten de kans krijgen om theorie meteen toe te passen in praktijk op een hele bijzondere locatie.

Naast dat ik naar school ga, vind ik het leuk om lekker uiteten te gaan en ben ik een echte wijnliefhebber. Maar ook bieren vind ik erg interessant.

Volgende week is het de week van de Nederlandse bieren. En dat komt mooi uit, want in deze week neem ik met mijn klas Leerhotel Het Klooster over tijdens ons project “Hotel Take Over”. Als klas presenteren wij ook ons eigen bier: Farmhouse Ale van Akka. We hebben het zelf gebrouwen en gebotteld in samenwerking met de HBS: een Hobby Brouw Studio uit Amersfoort. Dit bier verkopen wij alleen volgende week.

Ik zal volgende week rondlopen als General Manager in het hotel en ben bij veel van onze evenementen, die in het teken staan van Nederlandse bieren, aanwezig. Wij zijn natuurlijk nog steeds opzoek naar leuke gasten. Tot volgende week!

Groeten Kristel Agterberg

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail