Instagram: Door de ogen van… Machteld

Mijn naam is Machteld van Gend en ik woon in Vleuten en ben 19 jaar. In de week van 25 juni tot en met 1 juli kunnen jullie mij volgen op de Instagram Take Over van Leerhotel Het Klooster. In het derde jaar, waar ik in zit, heb je het praktijkgericht vak Backoffice. Deze afdeling is onderverdeeld in categorieën. Ik sta op de afdeling Marketing en Sales. Dit lijkt mij een leuke afdeling en ga ik in mijn 4e jaar ook gedeeltelijk doen als stage. Voor deze afdeling doe ik een week lang de Instagram Take over. Naast school heb ik een bijbaan bij restaurant De Vier Balken in Haarzuilens. Hier werk ik in de keuken en in de bediening. Buiten school en werk breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie. Ik ga graag in het zonnetje met een drankje op het terras zitten. Ook ben ik een enorme voetbalfan en ben ik heel regelmatig in De Kuip te vinden.

Komende week is het de laatste officiële lesweek, wat betekent dat iedereen de puntjes op de I aan het zetten is. In de back- office hebben we onze dashboard presentatie over 2 weken. Ik zal jullie meenemen in de voorbereidingen hiervan. Na woensdag zien wij elkaar als klas in februari pas weer….

Het mooiste aan het Leerhotel vind ik dat je werkelijk ontdekt wat je nou écht leuk vindt. In het begin komen de meesten studenten op deze school, omdat ze niet weten wat ze willen gaan doen. Dan zie je gedurende de opleiding dat iedereen ontdekt wat hij of zij leuk vindt. Ook leer je van elkaar door middel van hoe er les wordt gegeven in het Leerhotel.

 

Volg mij deze week op de Instagram: leerhotelhetklooster. Ik hoop u te verwelkomen op de Instagram!

 

Tot dan!

 

Groeten,

 

Machteld van Gend

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail