Instagram: Door de ogen van… Miel en Donna

Wij zijn Miel en Donna uit klas 3TTA15. Wij volgen de studie Horeca Ondernemer Manager English+ en zitten in ons derde jaar. De aankomende week kunnen jullie onze klas volgen op het Instagram account van Leerhotel Het Klooster. Wij starten vandaag met ons ‘’Hotel Take Over’’ project. Dit houdt in dat wij een week lang Leerhotel Het Klooster gaan runnen. In deze week lichten wij het thema ‘’Around The World’’ uit. Dit thema hebben wij gekozen omdat we een tweetalige en internationale klas zijn. Vele van ons hebben stagegelopen op verschillende plekken in Europa en hebben al veel wereldkennis.

In onze week vindt onder andere het evenement Roken, Koken en Stoken plaats. De chefs van onze klas zullen heerlijke barbecuegerechten gaan bereiden op een Afrikaanse braai. Dit zal van 18 tot 30 juni plaatsvinden in de binnentuin van Leerhotel Het Klooster. Tijdens het diner serveren wij ook een Afrikaanse cocktail die we live voor jullie zullen maken.

Verder organiseren wij een Indische eetavond. Oma Maud, geboren en getogen in Indonesië, gaat de lekkerste gerechten op traditionele wijze bereiden.

Wij zullen jullie de hele week op de hoogte houden via Instagram.

Wij hebben er zin in!

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail