Instagram: Door de ogen van… Remco Vos

Dag allemaal! Mijn naam is Remco Vos en ik woon in Maarn. Tijdens de “ Instagram Take Over “ van onze klas in de week van 11 t/m 17 juni kunt u mij volgen op de pagina van Leerhotel Het Klooster.

Sinds augustus 2015 volg ik de opleiding Horeca Ondernemer Manager aan de Hotelschool in Amersfoort. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat de horeca mij heel erg aanspreekt. Ik werk zelf al een aantal jaar in de horeca. In de toekomst wil ik ook graag actief zijn in de horeca.

Het mooie aan Leerhotel Het Klooster vind ik, dat het een goede leerschool is voor studenten. Studenten kunnen diverse soorten richtingen kiezen. Er wordt op de school niet alleen gedacht aan theorie lessen, maar er wordt veel in de praktijk les gegeven. Hierdoor leren de studenten het in mijn ogen veel beter, als ze het gelijk uitvoeren.

Naast school werk ik al vanaf jongs af aan in de horeca bedrijven van mijn ouders, die gelegen zijn in Maarn. Ik heb ook ervaring opgedaan bij andere bedrijven en bij mijn stagebedrijven. Deze ervaringen ga ik toepassen in de week dat ik General Manager ben van onze klas, tijdens de Take Over week.

Ik ga u elke dag op de hoogte houden van onze activiteiten. Wij hebben 3 activiteiten zelf bedacht: een Spaanse avond, Studentenplein en een Spaanse lunch. Deze hebben wij met klas bedacht en uitgewerkt. Ook valt het Open huis op de woensdag avond in onze week. Deze mochten wij gaan aanpassen en activiteiten voor bedenken. Ik ga elke dag foto’s van onze activiteiten posten om u op de hoogte te houden.

Mijn doel is om u zoveel mogelijk te amuseren en informeren met onze Take Over week. Wij hopen u natuurlijk ook graag in die week te zien of in de toekomst.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Remco Vos

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail