Instagram: Door de ogen van… Romy van Dongen

Hallo allemaal! Mijn naam is Romy van Dongen. Ik ben 20 jaar en woon in IJsselstein. In de week van 4 t/m 10 juni kunnen jullie mij volgen tijdens de Instagram Take Over op de pagina van Leerhotel Het Klooster.

Sinds 2015 ben ik student aan de Hotelschool in Amersfoort en studeer ik de management opleiding. Ik heb voor deze school gekozen omdat leerlingen de kans krijgen om theorie direct toe te passen in de praktijk. Omdat ik geen ‘theorie mens’ ben, past deze manier van studeren het beste bij mij!

Naast deze opleiding ben ik werkzaam in een hotel, wat ik erg leuk vind! Ook vind ik het zelf erg leuk om lekker uit eten te gaan met familie en vrienden!

Omdat studenten een grote rol spelen in het Leerhotel heeft onze week de naam: #studentlife. Wij willen als klas de gasten meenemen in de werkzaamheden van de studenten. In onze week organiseren wij een vrijdagmiddagborrel met de naam ‘Thank God it’s Friday’ en een diner voor familie en vrienden. Hier kunnen wij laten zien wat wij leren tijdens de lessen in de praktijk!

Daarnaast zullen wij zowel in het Leerhotel als in ‘Klooser’ op de Stadsring in Amersfoort een ‘koffie-uur’ arrangement serveren. Hier kunnen gasten genieten van warme dranken met lekkernijen.

Tijdens deze week zal ik de rol van General Manager op mij nemen en aanwezig zijn bij alle evenementen en partijen! Tot volgende week op Instagram!

 

Gastvrije groeten,

 

Romy van Dongen

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail