Door de ogen van… Arjanne van Leeuwen

Mijn naam is Arjanne van Leeuwen, ik ben 38 jaar en woon met mijn man Peter en zoon Sven van 11 jaar in Amersfoort. Sinds 1 oktober ben ik werkzaam in Leerhotel Het Klooster als Instructeur Front Office voor 4 dagen per week. Hoewel het nog maar een korte tijd is, voel ik me hier erg op mijn plek! Dit heeft te maken met de fijne sfeer in dit prachtige oude klooster, de gezellige collega’s en natuurlijk de leukste studenten! Ook omdat de Front Office mijn favoriete afdeling is in een hotel en ik hier de meeste werkervaring op heb mogen doen in de afgelopen 20 jaar. Ik vind het echt geweldig om met studenten te mogen werken en ze mijn kennis en ervaring over te brengen! Krijg hier dan ook ontzettend veel positieve energie van. Ik zal jullie een kijkje laten nemen op de Front Office van Leerhotel het Klooster tijdens mijn Instagram Take Over van woensdag 21 maart tot en met zaterdag 24 maart tijdens mijn late diensten.

In mijn vrije tijd ben ik graag thuis met mijn mannen, sta ik langs het voetbalveld, of gaan we gezellig op pad. Ook hou ik er erg van om met vrienden, vriendinnen en familie af te spreken en een wijntje te drinken of lekker samen te eten. En ik rommel graag in huis en verander de boel zo nu en dan! Hier snappen de mannen in huis soms weinig van… Mocht je het leuk vinden dit een beetje te volgen, ik heb een Instagram account over mijn huis ‘gerommel’, dit is @huisvanar .

Veel plezier tijdens mijn ITO de komende week!

Met gastvrije & vriendelijke groet,

Arjanne van Leeuwen

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail