Door de ogen van… Britta de Haan

Welkom bij alweer de 5e InstaTakeOver van Leerhotel het Klooster!

Mijn naam is Britta de Haan, ik ben 19 jaar oud. En ik zit in mijn derde leerjaar van Leerhotel het Klooster. Jullie kunnen mij van 9 t/m 15 april volgen op de pagina van het Leerhotel. Mijn doel is om jullie te laten zien wat ik als student meemaak in zowel de school als het mooie hotel!

Door deze opleiding en stage ervaring ben ik sinds kort in het weekend werkzaam als Front Office medewerker bij Woudschoten in Zeist. Buiten school ben ik het liefste met mijn vrienden & familie en houd ik van lekkere hapjes en drankjes.

Het mooiste aan Leerhotel het Klooster vind ik de uitstraling en locatie, wij zijn ingericht voor alle faciliteiten. Ik vind het erg mooi dat deze optie er is voor lerende studenten, zo maak je in het dagelijkse leven mee wat je in de toekomst wilt gaan doen. Het stukje geschiedenis van het Klooster is bewaard gebleven, en dat straalt het hotel met trots uit.

Ben jij benieuwd wat ik allemaal zie en leer in een week? Volg dan zeker onze Instagram en blijf op de hoogte van alles rondom ons hotel.

Lieve groetjes, en graag tot ziens op Instagram!

Britta de Haan

 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail