Door de ogen van… Kaylee

Mijn naam is Kaylee Gerritsen en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment studeer ik aan Leerhotel Het Klooster de opleiding Manager Ondernemer Horeca Niveau 4 en zit ik in het 3e leerjaar. Via dit Instagram Account kunnen jullie mij de komende week volgen en zien wat ik in een week allemaal zie of meemaak in het hotel!

Naast mijn studie werk ik iedere zaterdag bij Gaastra & Mc Gregor, daarnaast ben ik vaak te vinden met vriendinnen in de stad! Het mooiste van Leerhotel het Klooster vind ik dat ieder zich specialiseert op zijn eigen vlak. De een wilt later graag zijn eigen hotel en de ander wilt liever chef kok worden. Ik vind het leuk om te zien dat iedereen op zijn eigen manier zijn of haar dromen na gaat onder begeleiding van Leerhotel Het Klooster.

Ook zo benieuwd geworden naar het leven achter de hardwerkende studenten?

Ik zie je snel! (ps. Vergeet niet te volgen he?!)

Groetjes,

Kaylee 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail