Door de ogen van… Mark van Gorssel

Goedendag,

Mijn naam is Mark van Gorssel ben 33 jaar oud en woon in Bathmen (dichtbij Deventer). Ik woon daar samen met mijn vrouw en 2 kinderen van 3 jaar en 7 maanden. Ik ben werkzaam bij Leerhotel Het Klooster als Instructeur op de afdeling Banqueting. De komende week ben ik te volgen via het Instagram van Leerhotel Het Klooster en wil jullie het wel en wee op de Banqueting afdeling laten zien.

Zo hebben we een groot evenement (ExpoDix) op de planning staan, die georganiseerd wordt door de Hotelschool in samenwerking met Leerhotel Het Klooster, Met dit evenement gaan we het bedrijfsleven en de studenten samenbrengen, en zo maken zij kennis met elkaar te maken. Daarbij moet u denken aan een grote partner van ons de Sligro met een verschillende partners . Maar ook onze eigen leveranciers. U bent van harte welkom om ook eens een kijkje te komen nemen op dit geweldige event op dinsdag 27 maart 2018 tussen 12:00 – 16:00 uur.

Ik zal u dus meenemen in de opbouw en het verloop van het evenement en de zaken die er omheen afspelen. Dus houd u Instagram in de gaten de komende week. En tot snel in Leerhotel Het Klooster.

 

Met een culinaire en gastvrije groet,

Mark van Gorssel

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail