Door de ogen van… Simon Borgdorff

Goedendag,

Mijn naam is Simon Borgdorff, ik ben 36 jaar en ik kom uit Utrecht. Samen met mijn vrouw, mijn dochter van 6 en mijn zoon van 4 woon ik daar in Leidsche Rijn. Als Instructeur van het Restaurant van Leerhotel Het Klooster werk ik op tijden buiten de spits om, hierdoor is het met de auto maar een half uurtje reizen.
Naast mijn werk in het Leerhotel ben ik elke woensdag op de Hogeschool van Amsterdam te vinden om de opleiding voor docent Horeca & Voeding te volgen. Op die manier blijf ik goed op de hoogte van de ins en outs van het onderwijs.

Deze week start er een verse groep studenten in het Restaurant. Met elkaar gaan we de komende week flink aan de slag met een aantal leuke evenementen. Met een beetje geluk is het zelfs elke dag terrasweer.
Ook is er een groep derde jaars studenten die volgende week het hotel over mogen nemen, dat mogen ze doen tijdens de Week van het Nederlands bier, ik val dus met mijn neus in de boter!

Volg me via @leerhotelhetklooster. En kom snel maar eens dineren!

Tot snel,

Simon Borgdorff

 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail