Door de ogen van… Wouter Bayens

Mijn naam is Wouter Bayens en ik werk bijna drie jaar als praktijkdocent op Leerhotel Het Klooster.

Deze week neem ik het Instagramaccount over van het Leerhotel. Een aantal jaar geleden zat ik hier zelf nog in de schoolbanken en nu geef ik les. Zo snel kunnen dingen gaan! Het leuke aan mijn werk vind ik het overbrengen van mijn passie en kennis. Het mooie aan het Leerhotel is dat de leerlingen het geleerde in de theorie kunnen toepassen in de praktijk. Om hier de leerlingen samen met mijn collega’s in te begeleiden vind ik erg leuk om te doen.

Naast mijn werk ga ik zelf graag uit eten of ben ik met eten bezig. Goed eten en drinken spelen een grote rol in mijn leven. Als er dan ook nog gezellige mensen bij zijn, heb ik niet heel veel meer nodig!

Tijdens mijn Take Over zullen jullie dan ook veel eten en gerechten voorbij zien komen. Daarnaast zullen jullie een aantal beelden van praktijklessen voorbij zien komen en vast nog een hoop meer.

Jullie kunnen mij deze week volgen via Instagram, dus vergeet niet te volgen!

 

Groetjes,

Wouter

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail