Een klooster op sterrenniveau

Leerhotel Het Klooster heeft sinds juli 2018 officieel de status 3 sterren superieur! En daar zijn we trots op!

Een team van vakmensen biedt studenten de mogelijkheid om in ons hotel,  in de praktijk te leren en ontwikkelen. Dit binnen alle afdelingen van ons hotel, restaurant en in onze prachtige zalen. De toekenning van de classificatie 3 sterren superieur is de kroon op ons werk en een extra stimulans voor onze studenten.

Leerhotel Het Klooster is één van de meest bijzondere hotels van Amersfoort. Het ligt net buiten het karakteristieke centrum van Amersfoort en is mede door haar unieke karakter uitermate geschrikt om zowel zakelijk als privé te verblijven. Ons mooie hotel is een voormalig Kruisherenklooster en wordt nu mede gerund door studenten van de hotelschool van MBO Amersfoort. 

Met ingang van 1 juli zijn wij door Hotelsterren geclassificeerd met 3 sterren superieur.  

Hotelsterren is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en is lid van Hotelstars Union. Alleen hotels die op deze website worden vermeld zijn geclassificeerd volgens de Europese Hotel Classificatie. Om in aanmerking te komen voor een sterrenclassificatie is het Leerhotel bezocht door een adviseur van Hotelsterren. Leerhotel Het Klooster voldoet aan meer dan de 40 gestelde eisen waardoor de status 3 sterren superieur is behaald. Zo is er een bagageservice op verzoek beschikbaar, is er een telefoon op de kamers én het hotel beschikt over een uitgebreid ontbijtbuffet met uitstekende bediening door onze studenten.  

De studenten van Leerhotel Het Klooster zorgen er tevens voor dat alle gasten hartelijk worden ontvangen, dat alle 21 tweepersoons hotelkamers, waarvan 5 Gastenkamers (luxe) en 16 Kruisherenkamers (standaard), tip top in orde zijn.

***

Leerhotel Het Klooster is een plek van dubbel genieten. U kunt hier eten, drinken en vergaderentrouwen, vieren en overnachten.

Daarnaast krijgen de studenten van onze hotelschool in de praktijk van alledag te maken met de verschillende facetten van horeca. Ze leren alles over gastronomie en gastvrijheid. We nodigen u van harte uit om eens te ervaren hoe onze studenten dat doen.

 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail