Expo Dix 2020

Expo Dix 2020, een horecavakbeurs voor professionals en professionals in spé.

Op 17 & 18 februari van 11:00 – 15:30 wordt voor de zesde keer Expo Dix georganiseerd. Leerhotel Het Klooster en Hotelschool Amersfoort organiseren dit evenement in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Expo Dix is de beurs waar professionals en professionals in spé hun horecavak kunnen verrijken met kennis en ervaring. Grote namen zoals TV-Kok Pierre Wind en bekende leveranciers in de horeca zoals koffieleverancier Darboven, Sligro met labels Smit Vis en Kaldenberg Slagers zullen aanwezig zijn om hun expertise, netwerk, beleving en passie voor gastvrijheid met u te delen. Met inspirerende workshops, een stagemarkt en kookdemonstraties, heeft Leerhotel Het Klooster en Hotelschool Amersfoort voor het zesde jaarlijkse Expo Dix weer een mooi programma voor u georganiseerd.

Maar liefst 500 studenten van Hotelschool Amersfoort en horecaprofessionals uit de regio zijn aanwezig om kennis te delen en passie voor gastvrijheid met elkaar uit te wisselen. Daarnaast kunt u deelnemen aan demonstraties, proeverijen en veel meer!

Als horecaondernemer, vakman of vakvrouw bent u uiteraard ook van harte welkom op dit unieke evenement.

Onderstaand kunt u zich aanmelden voor Expo Dix 2020.
Aanmelden kan tot 16 februari 15:00 uur.

Ook scholieren zijn van harte welkom op Expo Dix. Wij vragen, u als decaan, daarom om de scholieren die interesse hebben in de horecabranche, toestemming te geven om Expo Dix bij te kunnen wonen.

Aanmeldformulier Expo Dix 2020

Aanmeldformulier Expo Dix 2020

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail