Goede opkomst Open Huis

Afgelopen zaterdag stonden de deuren wagenwijd open tijdens het Open Huis om nieuw potentieel horeca talent te ontvangen in Leerhotel Het Klooster en Hotelschool Amersfoort.

Tussen 10:00 en 14:00 uur hebben we bijna 180 potentiële studenten mogen verwelkomen. Waarvan er 20% zich direct heeft aangemeld! Hier zijn we uiteraard super trots op! Tijdens deze Open Huis was er een informatiebeurs in de Kerkzaal waar docenten de toekomstige studenten alles konden vertellen over de Hotelschool en hier waren ook Skills wedstrijden. Daarnaast werden er rondleidingen verzorgd en waren er diverse voorlichtingsrondes over de verschillende opleidingen. In de keuken konden de potentiële horeca talenten mee kijken waar bonbons en sushi gemaakt werden. In het restaurant kregen ze een korte cursus “nosing”, waarbij men door middel van ‘blind’ ruiken diverse likeuren moesten raden.

Op 10 maart vindt de volgende Open Huis plaats.

Wil je dit niet missen? Meld je dan direct aan!

 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail