Hotel Take Over week 26

Hallo allemaal! Wij zijn Julia Hohmann en Fenna Meijer uit klas 3B16.

In de week van 24 tot 29 juni hebben wij onze hotel take over en kunnen jullie ons volgen op de Instagram pagina van Leerhotel Het Klooster.  Onze afdeling voor deze week is Sales en Marketing daarnaast opereren wij ook als Duty manager. Deze Hotel Take Over houd in dat wij een week lang Leerhotel Het Klooster runnen. In deze week lichten wij het thema ‘Leerhotel Het Klooster geeft je een zomers gevoel’ toe. Dit hebben wij gekozen aangezien de zomer vrijdag 21 juni start en u de zomer met een cocktail kunt starten.

In het restaurant kunt u deze week genieten van verschillende cocktails en een heerlijk zomers vismenu. Mocht u niet van vis houden er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden, geef dit even door met het reserveren van uw tafel. Ook zal er op vrijdag en zaterdag live muziek aanwezig zijn en hebben we alle dagen een borrel in het restaurant.

De directe link om snel te reserveren is https://leerhotelhetklooster.nl

Voor meer informatie kunt u ons uiteraard volgen op Instagram en daar houden we u op de hoogte!

Wij hebben er zin in.

 

Met vriendelijke groeten,

Julia Hohmann & Fenna Meijer

 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail