Leerhotelrede

Landgenoten en vrienden van Leerhotel Het Klooster. Uiteraard zal straks Koning Willem Alexander zijn zegje doen, maar niet voordat wij, het Leerhotel, Nederland hebben verteld wat onze plannen zijn. Hij kan tenslotte pas de nieuwe koers voor Nederland bekendmaken nadat hij ons verhaal heeft gehoord!

Wij lekken niet!

Allereerst willen we onze trots uitspreken over het heuglijke feit dat onze troonrede NIET is uitgelekt! Ondanks het feit dat er dit jaar maar liefst 345 nieuwe studenten zijn ingestroomd, waardoor de teller dit jaar op een totaal van 800 studenten komt en wij ook weer een aantal nieuwe instructeurs hebben mogen verwelkomen, zijn wij zeer blij verrast dat niemand deze troonrede heeft gelekt aan welke media dan ook. Chapeau en dank!

Natuurlijk hartelijk welkom aan onze 345 nieuwe studenten. We gaan er het aankomende jaar weer een prachtig Leerhoteljaar van maken en daar gaan jullie aan bijdragen! Er zit bijzonder veel talent tussen blijkt uit de eerste maand van dit schooljaar en we zijn zeer benieuwd hoe zij zich zullen ontwikkelen. Wij wensen onze in totaal 800 studenten heel veel leerplezier toe in Leerhotel Het Klooster.

Daarnaast heten wij ook de nieuwe instructeurs van harte welkom in het schooljaar 2017/2018. Onze verwachtingen zijn hoog, zoals altijd. We zijn heel blij dat we onze school weer hebben kunnen verrijken met zoveel ervaring. Mede dankzij hen zal ook dit jaar weer een topjaar worden.

Nieuwe jasjes!

Over onze instructeurs gesproken: Wij hebben geconstateerd dat in de loop van dit jaar enkelen een make-over hebben ondergaan. Dit stemt ons blij, want vernieuwing en verbetering is altijd een goede zaak. Zij hebben ons ook geïnspireerd om Het Leerhotel 2.0 te maken. De studenten hebben deze zomer ruimte gemaakt voor schilders, bouwvakkers, elektriciens en nog meer werklieden. We hebben nieuwe verlichting in de Kloostergangen en Kerkzaal. Daarnaast zijn ook de muren en plafonds gewit. Zodat we fris het nieuwe schooljaar zijn begonnen.

Ook zijn een aantal van onze hotelkamers onderhanden genomen. Met nieuwe vloerbedekking en televisies. Om zo het verblijf van onze gasten te veraangenamen. Daarnaast hebben we een nieuw restaurant. Een nieuwe inrichting waar u zich onmiddellijk thuis gaat voelen. Wij, Leerhotel het Klooster der Nederlanden, nodigen u graag uit voor een borrel in onze loungebar of geniet van een verrassend drie-, vier- of vijfgangen diner in ons restaurant.

En aan half werk doen wij van het Leerhotel natuurlijk niet, dus heeft ook onze huisstijl een opknapbeurt gekregen. Uiteraard blijft u ons herkennen aan onze unieke toren, maar dan in een nieuw modern 2017 jasje. Over een aantal weken komt ook onze nieuwe website online.

Groeistuipen

Het gaat goed met de economie, constateren wij. Dat is goed nieuws voor onze studenten en dus voor Leerhotel Het Klooster! Waar het tijdens de crisistijd maar afwachten was of studenten na hun afstuderen ergens werk konden vinden, is het nu bijna andersom. Onze afstuderende studenten worden nog net niet weggetrokken voor hun afstuderen, maar we merken wel dat ze erg in trek zijn bij de vele mooie horecagelegenheden die de omgeving Amersfoort rijk is. Het toekomstperspectief voor onze studenten is zeer gunstig.

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail