Nieuwe generatie bakt pizza

Afgelopen vrijdag hadden wij 21 leerlingen uit groep 7 van de Ichtusschool uit Nijkerk te gast. De leerlingen hebben op school het leerthema “restaurant”.

De leerlingen leren op school over voeding, gastvrijheid en horeca. Ze hebben eerst een korte uitleg gekregen van wat ze deze dag gaan doen. Daarna zijn ze met de hele klas, onder leiding van Keukeninstructeur Hans van der Heide,  de instructiekeuken in gegaan om pizza’s te bakken. Deeg kneden, ingrediënten snijden en de pizza’s beleggen.  Daarna gingen de pizza’s  de oven in, uiteraard mochten ze daarna met de hele klas de pizza’s opeten! 

  • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

    Max & Lucy
  • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

    Els
  • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

    Monique
  • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

    Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail