Vanaf 3 februari serveren wij in ons restaurant het Februarimenu.
In het Leerhotel krijgen onze studenten dagelijks onderwijs en instructie over technieken en vaktermen uit de horeca. In ons menu komen deze ook geregeld voorbij. Graag lichten wij de term ‘sousvide’ bospeen toe: “De bospeen wordt samen met kruiden en marinade vacuüm verpakt en vervolgens in een waterbad gegaard. Zo komen de smaken optimaal tot hun recht.” Voor maar €24,95 geniet u van dit driegangenmenu, dit is uit te breiden tot een vier- of vijf gangen diner (+ €5,50 per gang).
Kroket van konijn
abrikoos | spek | pompoen | crumble | lavasmayonaise
-of-
Kroket van Portobello
abrikoos | pompoen | crumble | lavasmayonaise
***
Langoustinerisotto
schuim van bisque | gemarineerde langoustines | zeekraal
-of-
Wortelrisotto
citroen | koriander | sousvide bospeen | wortelschuim
***
Trio van biologische varken
zoete aardappel | knolselderij | koolraap | madeirasaus met cèpes
-of-
Baklava van fetakaas en amandelen
zoete aardappel | knolselderij | koolraap | grove mosterd
***
Kaas
van de kaaswagen
***
Cheesecake
kokos | sinaasappel | witte chocolade bros |
kokos-citroengras sorbet
boeken.
Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons zoeken.
E-mail: reserveringen@hetkloosterhotel.nl
Telefoon: (033) 467 87 50
De afdeling reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.