Studenten aan het roer

 
Wij zijn studenten van de Hotelschool Amersfoort. Wij werken aan een project genaamd ‘Hotel take-over’, dat zal plaatsvinden van 18 tot en met 24 januari én van 1 tot en met 6 februari. Dit betekent dat we een week lang Leerhotel Het Klooster in Amersfoort zullen overnemen en draaiende zullen houden. Er zijn twee verschillende thema’s van twee verschillende klassen.
 
Winter wonderland
Wordt u ook enthousiast van de winter- en feestdagen? Wij anders wel! Wij, klas L8A, hebben als thema van onze hotelweek gekozen voor “winter wonderland”. Als u aanwezig bent tijdens onze hotelweek dan kunt u een heerlijke winterse gerecht verwachten in ons restaurant met gezellige winterse decoratie in het hele hotel. We heten u graag een warm welkom tijdens deze koude periode van 18 tot en met 24 januari.
 
Op wereldreis
We kunnen niet op reis naar het buitenland, maar als u aanwezig bent tijdens de hotelweek van klas L9A van 1 t/m 6 februari, voelt het net alsof u over de hele wereld bent gereisd. Hoe tof is dit? Van Spaanse koekjes tot aan leerzame weetjes over de prachtige wereld, pub quizjes en nog veel meer. Het mooiste is dat u op reis kunt op een verantwoorde manier. Want ook in het Leerhotel Het Klooster houden ze zich aan de coronamaatregelen. Naast het maken van een wereldreis staat het onderwerp ‘waste’ centraal tijdens de hotelweek. Wij focussen ons erop dat op elke afdeling zo min mogelijk wordt weggegooid. Zo willen we op de banqueting & conference afdeling onze gasten vragen een QR-code te scannen en de vragenlijst in te vullen waarbij onze gasten kunnen kiezen wat ze willen eten. Uiteraard mogen onze gasten ook alles kiezen. We werken dus ook aan een duurzamere wereld op deze manier.
Neemt u eens een kijkje op www.leerhotelhetklooster.nl voor meer informatie. We hopen u tijdens onze hotelweken met open armen te mogen ontvangen. Tot dan!
 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail