Tollius in Het Klooster

Tollius pop-up restaurant

 

Met de verlenging van de tijdelijke “lockdown” is het de hoogste tijd voor een hartverwarmend culinair avontuur waarbij je tóch echt uit eten kunt! Kom naar Leerhotel het Klooster voor een aantal unieke 5 gangen pop up diners inclusief overnachting. Kortweg, eten, drinken, slapen! Met een exclusief aantal stoelen van 30 per avond bieden u samen met Tollius de kans om wél uit eten te gaan op 3, 4, 5, 10, 11 of 12 december 2020!

Samenwerken met Leerhotel Het Klooster betekent voor Barry Hamstra dat hij zijn kennis kan overdragen aan op de horeca toppers van de toekomst! Zij zullen namelijk ondersteunen tijdens deze pop up diners Tollius in Het Klooster. Een educatief moment waar hij erg naar uitkijkt. “Voor de studenten van Leerhotel Het Klooster is samenwerken met topchef Barry Hamstra van Tollius een unieke kans en geweldige ervaring”, aldus Luuk Jonker General Manager van de opleiding. Zowel Tollius als Leerhotel Het Klooster kijken met plezier uit naar deze unieke samenwerking en hopen op uitverkochte avonden. 

 

Arrangement – Tollius in Het Klooster
 

15:00 uur, ontvangst en inchecken op de kamer met een hapje van Tollius
16:00 -17:00 uur aperitief in de Kerkzaal met een glas bubbels van Charlie, 2 snacks en 2 amuses
17:00 -17:30 uur Na het aperitief begeleiden we je naar het restaurant voor een waanzinnig 5 gangen diner met bijpassende dranken
 

Eend/eendenlever
miso – pompoen – kwartelei – shisoblad – wasabi
Bloemkool
geitenkaas – hazelnoot – verse truffel
Kabeljauw/lango
rettich – kimchi – gefermenteerde schaaldierensaus
Veluws hert
‘bali’ – gado-gado – knol – kaffircreme – spruitjes
Duindoornbes
witte chocolade – koffie – hazelnoot
 
Bij te bestellen
Kaas van de beroemde Tollius kaaswagen

Ontbijt

De volgende ochtend nadat je rustig bent wakker geworden staat Barry zelf met z’n nieuwe tijdelijke collega’s van Leerhotel Het Klooster klaar voor het ontbijt. Een ontbijt zoals een ontbijt hoort te zijn, namelijk een gastronomisch 4 gangen ontbijt. Barry; “Elke ochtend kook ik zelf ook weer voor de gasten, ik wil dit bezoek aan Tollius pop up restaurant in Leerhotel Het Klooster graag in stijl afsluiten met de gasten. Het duurt weken, misschien wel maanden voordat ik ze weer zie”!
 

Een aantal culinaire spelregels

 • Het is mogelijk om met stelletjes te dineren op 1,5 meter maar wel gewoon aan 1 tafel
 • Het is verplicht om de overnachting te gebruiken (ook alleen betalen voor de kamer is niet voldoende)
 • Om 8 uur stoppen we vanwege de regels met het schenken van alcohol houdende dranken (dan hebben we het hoofdgerecht al geserveerd). We zullen op een creatieve en originele culinaire manier dit gebrek aan alcohol oplossen
 • Per persoon boek je het arrangement Tollius in Het Klooster voor €150. Eten, drinken, slapen in de Kruisherenkamer, helemaal onder de pannen. Voor €160 per persoon boekt je een zogenoemde Gastenkamer.

 De plekken zijn zeer schaars, dus vol=vol. Vragen over dit arrangement, neem contact met ons op. Boek nu!

 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail