‘Onvergetelijk dag, mede dankzij het Leerhotel’

Ik ben Maaike Recourt, 53 jaar, en sinds 2 juni getrouwd. Twintig jaar samen leek een mooi moment om die stap te zetten. Op zoek naar een trouwlocatie kwamen we vorig jaar terecht bij het Leerhotel. We hebben maar eens een afspraak gemaakt  en we waren direct enthousiast. Er werd meegedacht en zo ongeveer alles was mogelijk. We hadden ons ingesteld op een lange, ingewikkelde zoektocht naar een trouwlocatie, maar na één bezoekje waren we al overtuigd.

 

In de aanloop naar het feest hebben we nog een aantal keren contact met de afdeling reserveringen gehad en dat verliep steeds heel plezierig. Op het laatste gesprek, een week voor het feest, hebben we de dag nog eens doorgesproken met Alissia Doppenberg en we hadden er zin in! Alissia zou er zelf niet bij zijn omdat het haar vrije dag was.

Toen we op de dag van het feest aankwamen bij de locatie, draaide net de auto van Alissia de parkeerplaats op. Ze had besloten toch maar even te komen om alles in goede banen te leiden. En dat was heel fijn. Wij hadden nog geen ervaring met trouwen, zij wel!

De plechtigheid, het diner, het feest, de overnachting en het ontbijt verliepen allemaal precies zoals we gehoopt hadden. We hebben van onze gasten volop complimenten gehad over de fraaie locatie. Natuurlijk is het personeel nog niet uitgeleerd, dat krijg je als je op een school trouwt, maar dat gaf juist een prettige, informele uitstraling aan de dag.

We voelden ons in de watten gelegd van het moment dat we binnenkwamen tot het moment dat we de volgende ochtend getrouwd en wel weer vertrokken.

 • Foto’s zijn gemaakt door Joost Enkelaar.

Ook nieuwsgierig naar onze mogelijkheden om te trouwen in Leerhotel Het Klooster? 

Vul het volgende formulier in, dan  controleren wij de beschikbaarheid voor uw gewenste trouwdatum. Indien gewenst stellen wij een offerte op en plannen we een afspraak in om onze locatie te bezichtigen. Of download hier de Bruidsbijlage 2018!

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail