Vernieuwingen Leerhotel Het Klooster: “Ik ben uitermate blij met het resultaat!”

Leerhotel Het Klooster, het opleidingshotel van MBO Amersfoort, heeft afgelopen zomer een metamorfose ondergaan. Zo is het restaurant volledig vernieuwd, heeft de majestueuze Kerkzaal een grondige opknapbeurt gekregen en zijn de Kloostergangen voorzien van nieuwe verlichting. Sinds begin september is de verbouwing afgerond en zijn alle gasten weer welkom.

Na een periode van zes maanden voorbereiding en van zeven weken hard werken is afgelopen week het gebouw van de Hotelschool Amersfoort en Leerhotel Het Klooster weer aan de medewerkers van het Leerhotel en de Hotelschool overgedragen. General Manager Laura de Kort is uitermate blij met het resultaat en roemt de collega’s en bouwbedrijven: “Aprin, Bouwbedrijf van de Kolk – Garderen B.V., Lomans, Jeroen Jans Lighting Design B.V., Karen Maas en Tjitte Boersma hebben geweldig werk geleverd. In het nieuwe industrieel gestylede restaurant is het goed toeven voor onze gasten voor ontbijt, lunch en diner. De nieuwe uitstraling draagt daarnaast ook direct bij aan een professionele en prettige leeromgeving voor onze studenten. Naast het restaurant, is de Kerkzaal is volledig nieuw in de verf gezet en ook de complete verlichting is vervangen in de Kerkzaal en Kloostergangen door nieuwe energiezuinige led-armaturen. Een geweldige vernieuwing voor onze gasten voor congressen, evenementen en vergaderingen. We zijn klaar voor al het moois dat komen gaat.”

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail