Volop ruimte en alle techniek voor elke bijeenkomst

Fysiek of virtueel samen komen? 
Bij Leerhotel Het Klooster hebben wij genoeg ruimte en alle techniek.  

 

Ook in deze tijden bieden wij gasten die willen samenkomen voor een bijeenkomst, de juiste mogelijkheden in ruimte en techniek.

Wenst u fysiek bij elkaar te komen dan kan dat in onze kerkzaal. Hie kunnen wij voor elke groep de vereiste 1,5 meter garanderen in de door u gewenste opstelling Onderstaande video geeft u een goede indruk van de ruimte in deze zaal. Uiteraard volgen wij bij alle bijeenkomsten de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

 

Naast fysiek samenkomst kan het Leerhotel ook voorzien in het digitaal samenkomen. Digitaal vergaderen kan bijvoorbeeld door middel van – of ondersteund door – een live-stream of een webinar. Onze partners beschikken over de juiste techniek om u op afstand in contact te laten zijn met uw publiek. Combineert u fysiek en digitaal met onze 2e locatie, dan kan er een verdubbeling van het aantal personen mogelijk worden gemaakt.

De studenten, medewerkers en partners van Het Leerhotel heten u graag welkom! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met reserveringen@hetkloosterhotel.nl

 

 

 

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail