Wauw! Wat een compliment

Hierbij wil ik graag mijn positieve feedback geven over mijn verblijf in jullie hotel. Ik was er gisteren vanuit Rotterdam voor mijn werk, voor een eendaagse training (overigens heel goed verzorgd en ondersteund door stagiaires van het leerhotel).

Echter bleek ik aan het einde van de dag een van de vele gestrande deelnemers te zijn, die vanwege de hevige storm niet met ov of taxi terug kon naar Voorburg. Er was totaal geen mogelijkheid om naar huis te gaan. Natuurlijk was ik ten einde raad. Maar…. Chapeau voor de medewerkers van Leerhotel Het Klooster die gisteravond in dienst waren! De medewerking, inleving, service en gastvrijheid die ik in mijn situatie van hen mocht ondervinden was echt grandioos en ik ben er nog steeds van onder de indruk! Van een gereduceerde overnachting in een luxe kamer tot aan het persoonlijk opladen van mijn bijna lege telefoon, niets bleek voor hen te veel. Ik wil in dit verband dan heel speciaal noemen Matthias den Besten, een 1e-jaars stagiair, die zo een bijzonder goeie indruk op mij heeft gemaakt en zich zo ontzettend gastvrij en service-gericht betoond heeft, dat ik hem een hogere jaars student inschatte. (Volgens mij verdient hij dat ook :). Een super student! Samen met zijn leidinggevende van die avond, een onwijs aardige en zeer attente en meelevende mevrouw bij de receptie van wie ik vergeten ben de naam te vragen, maar van wie ik echt een fenomenaal goede service mocht ontvangen! Nogmaals “Chapeau!” aan deze twee medewerkers. Wilt u mijn complimenten alsnog aan hen overbrengen?

Zij wisten mijn zeer vervelende situatie op professionele wijze zo te keren in een positief en super aangenaam verblijf, dat ik vanochtend besloot om mijn verblijf met nog een nachtje te verlengen. Maar helaas bleek het hotel tot mijn enorme teleurstelling helemaal volgeboekt te zijn. Super jammer, maar … ik ben steevast van plan om samen met mijn man dit verblijf in Leerhotel Het Klooster nog eens over te doen. En zeker niet dunnetjes, want mijn eerste bezoek aan Amersfoort is, ondanks de storm, maar dankzij jullie hotelpersoneel, mij heel goed bevallen. En dan het diner niet te vergeten. Wat een goeie kok! Het eten was voortreffelijk en de smaak van de gerechten steeds weer verrassend héérlijk. Heb echt genoten! Ook vanochtend (ik was een beetje laat voor het ontbijt, maar ook dat werd supergoed opgepakt en kon ik gelukkig nog mee-eten), kortom ik heb het reuze naar mijn zin gehad en dit hotel zal ik zeer zeker overal aanprijzen! Keep up the excellent job you are doing!

Met vriendelijke groet,

H. Plukaard

 • We kunnen zeggen dat het diner op alle fronten zeer aangenaam was. Heel goeie keuken en leuke/lekkere gerechten met goede begeleiding van de instructeurs op de achtergrond.

  Max & Lucy
 • We kunnen niets anders zeggen dan complimenten voor het goed verzorgde wijnarrangement, 4 gangen diner en de ontvangst. Super!

  Els
 • De bediening is lerende maar super vriendelijk en netjes.

  Monique
 • Een groot applaus voor de bediening en de keuken!

  Carla
Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail