Onderwijs in Bedrijf

 

Onderwijs In Bedrijf

Onderwijs In Bedrijf is een uniek onderwijsconcept waar studenten van de Hotelschool het praktijkdeel van hun opleiding volgen in een echt hotel/restaurant/congrescentrum. Werken en leren door te doen, onder begeleiding van vak-professionals die in de horeca hun sporen hebben verdiend. De studenten rouleren over alle afdelingen van het hotel en doen zo een brede ervaring op. Studenten vervullen op de afdelingen restaurant, congres- en feestzalen, keuken, housekeeping en frontoffice de rol als medewerker, gastheer/ -vrouw, kok en managers. Samen met de studenten heten wij u graag welkom!


Wat merkt u hiervan?

Als het goed is niets. Het niveau van onze gastvrijheid is zoals u dat mag verwachten in een regulier hotel of restaurant. Voordat wij u verwelkomen zijn alle voorbereidingen getroffen en is de planning gemaakt. Ook wordt door iedereen geproefd van de gerechten. Onze vakprofessionals hebben een coachende rol. Zij faciliteren het leerproces. observeren en sturen enkel bij indien nodig. Immers leren doe je altijd nog het beste door het écht zelf te doen! Mocht u het gevoel hebben dat u toch iets mist, schroom dan niet om de student of onze vakprofessional te benaderen met uw vraag.

Gastvrijheid

Wij danken u voor uw begrip en geduld, maar wensen u vooral een fijne tijd in ons Leerhotel, waar de student ieder op zijn of haar manier uw verblijf tot een onvergetelijk moment zal maken.

Reserveer een tafel
In 2 stappen bent u klaar