Onderwijs in bedrijf

Onderwijs in Bedrijf

Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice zijn verbonden aan de Hotelschool, een van de dertien scholen van MBO Amersfoort. Hier leren wij, mbo-studenten van Hotelschool Amersfoort, het vak volgens het concept Onderwijs in Bedrijf, want nergens leer je zo goed en gemotiveerd als in de praktijk. Drankjes serveren aan gasten is bijvoorbeeld een heel andere ervaring dan oefenen met een dienblad op het schoolplein of in een klaslokaal. Er staat iets op het spel: je wilt het heel graag goed doen. En tegelijk ontwikkel je sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Als dat soms met vallen en opstaan gaat, zult u hopelijk met een glimlach terugdenken aan uw eigen start op de arbeidsmarkt. Onze leermeesters zijn altijd in de buurt om ervoor te zorgen dat u profiteert van professionele kwaliteit, terwijl wij groeien.

De onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort

Naast Leerhotel Het Klooster met restaurant Novice heeft MBO Amersfoort de volgende onderwijsbedrijven:

First Class Amersfoort

First Class Amersfoort is meer dan alleen een restaurant. Het is een uniek initiatief dat maatschappelijke betrokkenheid en praktijkervaring combineert voor jongeren met afstand tot regulier onderwijs. Het restaurant, een onderwijsbedrijf van MBO Amersfoort, biedt studenten de kans om een MBO-diploma Horeca-assistent te behalen. Geniet van gezonde gerechten geserveerd door gemotiveerde studenten en ondersteun zo een waardevol educatief programma.

Fit Academie Bokkeduinen

Fit Academie Bokkeduinen is een dynamische sportlocatie waar sport en onderwijs samenkomen. Het biedt een breed scala aan gezondheids- en fysiotherapieprogramma's in een uitgebreid sportcomplex. Hier leren studenten onder toezicht van ervaren instructeurs het vak. Fitnessinstructeurs leiden de trainingen, terwijl studenten bepaalde taken op zich nemen. Persoonlijke begeleiding, gevarieerde groepslessen en beschikbare personal trainers maken het aanbod compleet.

Salon de Nieuwe Stad

Salon de Nieuwe Stad in Amersfoort is dé plek waar onderwijs en praktijk samenkomen. Onze salon biedt een compleet aanbod van haar- en schoonheidsbehandelingen. Met een professioneel team, echte praktijkervaring voor studenten en uitmuntende klantenservice, garanderen wij een unieke ervaring. Kom langs of neem contact op voor meer informatie en laat je verwennen door onze talentvolle studenten!

AdminCompany

De AdminCompany in Amersfoort biedt praktijkervaring in financiële diensten onder begeleiding van experts. Studenten werken aan echte projecten voor echte klanten, met geheimhoudingsverklaring en AVG-naleving. Van boekhouding tot belastingaangifte, onze diensten worden professioneel begeleid en bieden excellente service tegen aantrekkelijke tarieven. Investeer in de toekomstige financiële professionals en laat uw administratie in veilige handen bij De AdminCompany.

De Garage Amersfoort

Bij de Garage geniet je van hoogwaardige service en voordelige tarieven. De gemotiveerde studenten zorgen ervoor dat jouw auto in optimale conditie verkeert. Jouw auto is bij de Garage in goede handen, aangezien elk aspect van hun werk zorgvuldig wordt gecontroleerd door ervaren professionals. Breng je auto naar De Garage en help mee aan de toekomst van de autobranche!

Green Outlet

Green Outlet Amersfoort van MBO Amersfoort onderscheidt zich door focus op duurzaamheid, hergebruik en werkend leren. Studenten leren in een echte retailomgeving, begeleid door professionals. Het assortiment varieert van vintage kleding tot unieke Amersfoort-artikelen. Samenwerkingen met bedrijven zorgen voor meubels en woonaccessoires met een tweede leven. Een milieubewuste keuze die bijdraagt aan circulaire economie en de vorming van toekomstige retailprofessionals. Win-win voor iedereen! Kom langs en ontdek het zelf!

Koppel't

Koppel’t is de schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven voor MBO Amersfoort, School voor Economie en Ondernemen. Studenten werken met echte klanten voor waardevolle praktijkervaring. Intensieve begeleiding door vakprofessionals uit het bedrijfsleven zorgt voor deskundigheid en ontwikkeling.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft uw organisatie maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) hoog in het vaandel staan? Als klant bij een van deze onderwijsbedrijven draagt u bij aan onze ontwikkeling tot vakmensen. Dankzij de begeleiding door vakprofessionals is de kwaliteit gegarandeerd. Bovendien hebben wij een frisse, nieuwsgierige blik en vinden we het leuk om creatieve oplossingen te verzinnen. Dus wilt u eens iets anders dan anders? Wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Zo wordt mvo wel heel aantrekkelijk!

chevron-down