Pasen bij Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice!

Pasen bij Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice!
1 april 2024

Welkom bij Leerhotel Het Klooster, waar we niet alleen accommodatie bieden, maar ook een culinaire ervaring om van te watertanden! Restaurant Novice, het restaurant wat hoort bij Leerhotel Het Klooster, is de plek waar elke maaltijd een feest wordt vooral op speciale dagen zoals Pasen.

Het ontbijtbuffet bij restaurant Novice is altijd een feest voor de smaakpapillen, maar op Pasen hebben we extra ons best gedaan. Onze gasten mochten uiteraard paaseieren zoeken in het hotel en restaurant, want dit hoor natuurlijk bij Pasen. Daarnaast was ons buffet opgefleurd met verse planten en de lekkerste zoete lekkernijen compleet in de sfeer van Pasen, zoals heerlijke chocoladepaashazen en paaseieren.

Bij Leerhotel Het Klooster streven we er altijd naar om onze gasten te verrassen en te verwennen, en ons speciale ontbijt bij restaurant Novice is daar geen uitzondering op. Kom langs en laat ons uw smaakpapillen verwennen terwijl u geniet van een onvergetelijke eetervaring in ons historische klooster. Tot snel!

chevron-down