Quality Lodging 

QL Quality Lodgings, hotelkamers, keurmerk, erkenning, Leerhotel het Klooster, amersfoort, restaurant Novice
Quality Lodging 
3 juni 2024

Bij Leerhotel Het Klooster draait alles om een unieke verblijfservaring, waarin kwaliteit, historie en educatie samenkomen. Als onderdeel van de Quality Lodging-collectie, bied het hotel een unieke mix van klassieke charme en moderne voorzieningen. 

Een verblijf met een verhaal 
Leerhotel Het Klooster is gevestigd in een prachtig historisch klooster, wat een rustgevende en inspirerende omgeving creëert voor onze gasten. Maar ons hotel is meer dan alleen een mooie locatie; het is een plek waar toekomstige horeca-professionals hun vaardigheden leren. Onder begeleiding van ervaren vak-instructeurs verzorgen onze studenten elke dag een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Dit zorgt voor een unieke dynamiek en een persoonlijke benadering die je zeker niet in elk hotel tegenkomt. 

Restaurant Novice 
Restaurant Novice staat bekend om zijn uitstekende keuken, waar gebruik wordt gemaakt van verse, lokale ingrediënten. Onze studenten bereiden met passie en precisie de meest heerlijke gerechten voor u, wat zorgt voor een culinaire ervaring die zowel verrassend als verfijnd is. Hier kunnen gasten genieten van gastronomische maaltijden in een stijlvolle, ontspannen setting. 

Waarom Kiezen voor Leerhotel Het Klooster? 
Als onderdeel van Quality Lodgings, staat Leerhotel Het Klooster garant voor een verblijf van hoge kwaliteit, meesterlijke gastvrijheid en een persoonlijke touch. Onze toewijding aan gastvrijheid, gecombineerd met de educatieve missie van ons hotel, zorgt ervoor dat elke gast een unieke en onvergetelijke ervaring heeft. Of je nu op zoek bent naar rustig, ontspanning of een inspirerende plek voor je volgende zakelijke bijeenkomst, Leerhotel Het Klooster biedt het allemaal. 
 

Kom en ervaar zelf waarom Leerhotel Het Klooster de perfecte keuze is voor een verblijf in Amersfoort. En laat je betoveren door de onlangs benoemde mooiste stad van Europa.  

chevron-down