restaurant amersfoort Restaurant

In het nieuwe restaurant van Leerhotel Het Klooster zijn studenten onder begeleiding van professionals vanaf ’s ochtends vroeg bezig om het u naar de zin te maken.

De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet voor hotelgasten en andere vroege vogels. Rond de middag kunt u genieten van een smakelijk lunch, waarmee u uw zakelijk overleg of privé onderhoud kunt veraangenamen.

Gedurende de middag komen verschillende gasten binnen voor een lekkere cappuccino van onze koffiekaart met een verrukkelijke lekkernij. In de keuken zijn de voorbereidingen voor het diner dan al in volle gang.

Onze chefs stellen iedere drie weken een nieuw verrassend menu voor u op. Uit de klassieke Franse keuken gecombineerd met bijzondere streekgerechten en exotische smaken uit de wereldkeuken. Wilt u nog niet naar huis? Geniet dan nog even lekker na aan onze bar of bij mooi weer op het terras.

Menu

  | Lees verder

Lunch

Van maandag tot en met zaterdag, kunt u genieten van gevarieerd lunchen in Leerhotel Het Klooster. Genieten van een wisselende culinaire tweegangen lunch. Gezellig met zijn tweeën of met een grote groep tijdens een vergadering, niets is ons te gek. | Lees verder

Diner

    | Lees verder

Foto’s

Reserveren

Het Restaurant van Leerhotel Het Klooster is 6 dagen in de week geopend! Van Maandag tot en met zaterdag ontvangen wij u graag. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons zoeken. E-mail: reserveringen@hetkloosterhotel.nl Telefoon: (033) 467 87 50 De afdeling reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot […] | Lees verder