Stagiar(e) Marketing

Ben je op zoek naar een stageplek binnen de hotellerie? En word jij helemaal enthousiast van het op doen van ervaring in de marketing? Je krijgt bij Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice goede begeleiding en tijd om een onderzoek te kunnen doen!

Ter uitbreiding van het marketing team zijn wij op zoek naar een Marketing Stagiair(e).

Dit ben jij:

- Kennis van online marketing

- Affiniteit met hotellerie

- Flexibel in het oppakken van taken

- Gastgericht, sociaal en behulpzaam

Dit ga je leren:

Tijdens jouw stage ga jij voor Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice aan de slag met de marketingcommunicatiestrategie. Jij gaat uitzoeken waaruit online de doelgroep bestaat van het hotel en restaurant, en op welke manier zij benaderd moeten worden. Jij gaat in kaart brengen welke kanalen ingezet moeten worden, hoe frequent ze moeten plaatsen en wat voor content de doelgroep aanspreekt met daarnaast een content kalender. Doormiddel van jouw resultaten en implementaties op online marketinggebied verhoog jij de naamsbekendheid van het hotel en restaurant. Omdat jij beschikt over kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen kom jij met ideeën voor online marketingcommunicatie uitingen!

Taken die bij de marketingcommunicatiestrategie horen zijn:

- Merkanalyse uitvoeren

- Marketingcommunicatiedoelgroep bevestigen

- Marketingcommunicatiedoelstelling opstellen

- Mediakeuze

- Creatieve ontwikkeling

- Content en (advertentie) budget in kaart brengen

- Boodschap bepalen richting potentiële gasten

Wat ga je doen?

Wil jij als stagiaire een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je stage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze stage is dat je ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website.

Wat mag jij van ons verwachten:

  • Een gezellige en veelzijdige werkplek in het prachtige, authentieke klooster waar we aandacht besteden aan de ontwikkeling van studenten en medewerkers;
  • Begeleiding tijdens je stage;
  • Voldoende tijd om te werken aan je stageopdracht;
  • Stagevergoeding;
  • Deelname aan onze inspiratiedagen, borrels en studiedagen;
  • Gratis sporten bij Fitacademie de Bokkeduinen;

Heb jij er zin in?

Zie jij jezelf hier stage lopen? We verwelkomen je dan graag in ons team en kijken uit naar jouw sollicitatie! Voor vragen neem je contact op met Sanne Alink, op telefoonnummer 06 15154178.

Stuur je motivatie en CV naar Ellie Basting (HR adviseur) via eebg@mboamersfoort.nl.

chevron-down