Trouwlocatie

Van harte, aanstaand bruidspaar, met jullie voorgenomen huwelijk! Leerhotel Het Klooster is de plek om romantisch te trouwen en is een officiële huwelijkslocatie van de gemeente Amersfoort. U kunt het burgerlijk huwelijk dus bij ons laten voltrekken. En als jullie meer willen, dan kan dat ook.

Jullie gasten kunnen we warm ontvangen en na de huwelijksplechtigheid in de grote Kerkzaal, de besloten crypte of misschien wel in de tuin, kan het feest beginnen. Het aansnijden van de bruidstaart met feestelijke bubbels om te proosten, kan in de bar of buiten op het terras. Daarna is er tijd om gezellig te borrelen met smakelijke hapjes en drankjes.

Willen jullie met jullie gasten eten? We verzorgen net zo een stijlvol diner met verschillende gangen als een culinair buffet. Willen jullie liever relaxed barbecueën in onze binnentuin? Er is veel mogelijk bij Leerhotel Het Klooster. En als alle feestelijkheden zijn afgelopen, kunt u samen met uw gasten bij ons overnachten. Wij beschikken over 21 hotelkamers.

Vul het volgende formulier in, dan  controleren wij de beschikbaarheid voor uw gewenste trouwdatum. Indien gewenst stellen wij een offerte op en plannen we een afspraak in om onze locatie te bezichtigen.

Offerte aanvragen
Geheel vrijblijvend!

Foto’s

Offerte

Hartelijk dank voor uw interesse in Leerhotel Het Klooster en gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, controleren wij voor u de beschikbaarheid en stellen wij een globale offerte voor u op. | Lees verder